Unes paraules sobre el Grup Alcesa

El nostre projecte empresarial es va iniciar en la restauració a col•lectivitats. L’orientació cap al multiservei la devem a tots vostès, els nostres CLIENTS.

La creació de noves Companyies, que disposen de persones professionals en totes les àrees, ha estat el nostre objectiu i la realitat que els hi presentem avui.

Monitors i monitores de menjador, netejadors i netejadores, jardiners i jardineres, porteries, vigilància, manteniments, projectes de cuina, campaments, etc., són part dels nostres SERVEIS.

Dades i Números

0
Nombre de Clients
0
mil Menús diaris de cuina directa
0
mil Menús Diaris Transportats
0
milions de € en Vendes
 

Història del Grup ALCESA

El maig de 1983 es constitueix Alcesa. MM. Concepcionistas va ser el primer client que ens va donar la seva confiança. Així va començar el que marcaria el perfil professional de la Companyia i la seva especialització en el món escolar.
Avui Alcesa, és un dels líders al món de l’ensenyament. Col•labora i està present a tots els fòrums especialitzats i representants d’aquest món.
Empreses, Hospitals, Residències, Cases d’Allotjament, etc., van anar enriquint la Companyia, fins que la van situar entre els principals operadors a nivell d’Espanya.
El món de l’esdeveniment i les celebracions realitzades amb originalitat, solucions personalitzades i la millor cuina creativa i tradicional, ens consoliden amb el distintiu de QUALITAT AL SEU SERVEI.

Els Nostres Valors

copas-lealtad.jpg
Lleialtat amb els nostres Clients i també amb els nostres Treballadors i Treballadores

LLEIALTAT

amb treballadors i clients
manos-confianza.jpg
El nostre èxit és aconseguir un equip amb les persones que formem ALCESA, Clients i Proveïdors

CONFIANÇA

formar equip
cocinero-profesional.jpg
Només els i les MILLORS PROFESSIONALS obtenen els millors resultats.
Ho aconseguim mitjançant la FORMACIÓ contínua.

PROFESSIONALITAT

per a uns resultats millors
nino-tazon-mision.jpg
Formar un Grup sòlid que, fonamentat en la Lleialtat, la Confiança i la Professionalitat, garanteixi un SERVEI EXCEL•LENT.

LA NOSTRA MISSIÓ

servei excel•lent

Garantia i Qualitat

Segells de Qualitat

Segells de Qualitat

Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid-II, volum 7, general 6, secció 3a, foli 27, full núm. 60452-II. Constituïda en 1983.

Codi d’Identificació Fiscal: A-28836401, Número de patronal de Seguretat Social: 28/334826/59, Número de Registre d’Indústria: 28/91240, Número de Registre Sanitari: 26.02504 M

Acreditada experiència, que ens fa ser un dels principals operadors a nivell nacional.

Solvència tècnica i econòmica màxima, tal com acredita la classificació de la Companyia, segons el Ministeri d’Economia i Hisenda, per a la contractació amb Organismes Públics: Grup M, Subgrup 06, Categoria D.

Certificació ISO 9001:2008, tant per als serveis de càtering, des de les nostres cuines centrals, com per als serveis de cuina en el client mateix.

Certificació mediambiental ISO 14001:2004..

Implantació a tots els nostres centres i clients d’un sistema d’autocontrol, basat en l’APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític).

Auditoria permanent de qualitat a través d’un laboratori extern acreditat per l’ENAC.

Implantació del Pla d’Igualtat